maanantai 15. lokakuuta 2012

Mörkö

Lauantaina meille vihdoin tuli toinen hauva :) Ja sehän on kiinanharjakoira, naku tyttö Mörkö. Automatkalla Mörkö piipitti melkein koko ajan, loppu matkasta hiljeni. Kotona Dooris oli hyvin kiinnostunut tulokkaasta, alussa Mörköä vähän jänskätti Dooris. Välillä Mörkö alkoi haukkumaan ja riehumaan, ja Dooris sitten komensi kunnolla. Dooris murisee Mörölle jos yrittää esim sänkyyn, mutta muuten Dooris vaan välttelee pentua, välillä käy ehkä tutkimassa :) Eilen teki hienosti Mörkö pissat oikeaan paikkaan, kakat väärään... Tänään päästään ulos Mörön kanssa, kun päivällä on vähän lämpimämpää.
Dooris ehkä vähän mököttää, mutta toivotaan että menee ohi. Dooris saa ainakin vielä ihan yksityiset lenkit, siinä Dooris pääsee sitten eroon pennusta ja vähän rentoutumaan.
Ensimmäisenä yönä Mörkö piipitti ja oli aika levoton, mutta sitten kun rauhoittui nukkumaan en itse saanutkaan enää nukuttua, kun mietin oliko pentu edes hengissä :D Yöllä se välillä heräsi piipittämään, mutta kyllä se nukkuikin. Mörkö on vähän syönyt, mutta ei ole kunnolla malttanut syödä. Dooriksen nappuloita se yritti syödä, muttei onnistunut siinä :D
Tämä lomaviikko meneekin koiraillessa, saas nähdä miten onnistun yksinolon opettamisessa.



2 kommenttia:

  1. VOI EIIIII!!! Järkyttävän sulonen, ei tollasen söpön pienen Mörön kuvia saa laittaa! Nousee tää pentukuume iha huippulukemiin viel. :D Mun salainen unelma on kans nakuharjis, mä vaan pelkään et jos joskus otan sellasen, etten osais hoitaa sen ihoo. :D ps. vaaditaan lisää söpöjä kuvia pennusta. ;)
    Musta tuntuu, että toi mun vanhempi koira mököttää vieläki siitä, et otin toisen koiran (8kk sit tuli taloon nuorempi). Virtaa tolla nuoremmalla ois vaikka kuinka paljon ja taas toi vanhempi on sellanen itekseen viihtyvä laiskanautiskelija. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä tännekin varmaan tulee lisää kuvia Möröstä kun saan aikaseks :D Mietin kans et mitä noille finneille ym pitäis tehä, mut kasvattaja kyllä neuvoo :) Dooris otti Mörön yllättävän hyvin vastaan. Välillä tuntuu et Dooris on ihan reppana, kun antaa Mörön riehua ja on ite semmonen mössykkä :D Vähän sama juttu kun teillä, et Mörkö on tollanen riekkuja ja Dooris vähän laiskempi.

    VastaaPoista