sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kuulumisia



Höpisen tähän nyt jotain ja laitan pari kuvaa. 
Tavoitteena olis hiihtoloman aikana trimmata ja puunata koirat, ja olen sitä jo vähän alotellut. Ajelin siis Mörön parran ja trimmasin muutenkin, ja leikkasin molemmilta haukuilta kynnet. Pitäisi vielä pestä molemmat ja trimmata Dooris. Nappasin joku päivä lenkillä pari kuvaa, ja Möröllä on niissä vielä kamala parta :D Voisi ottaa kuvia ilman partaakin mutta hieman olen laiska kuvaamaan.

Mörön kanssa ollaan muutama kerta käyty pentukurssilla, ja on ihan jees mennyt. Mörkö on jo rohkaistunut kun on tuttu paikka, mutta meidän ryhmän ohjaaja on vissiin melko kamala. Mörkö ahdistuu kun tämä ohjaaja tulee neuvomaan ja tarkkailemaan, mutta parempi Mörön on tottua :D Mörkö leikkii tosi hyvin, ja katsekontakti+istuminen ja seuraaminen on kunnossa. Luoksetulo on hyvä, vaikka Mörkö meinaa vähän sekoilla kun tämä kamala ohjaaja pitää sitä kiinni ennen kun kutsun luokse. Maahanmeno on mahdoton tehtävä, tai siis melkein. Kertaakaan ei ole kurssilla onnistunut, johtuu varmaan osittain ällöttävästä tekonurmesta ja haalarista. Tänään tulikin läpimurto kotona, kun sain palkattua pari kertaa maahanmenosta :D Joka tapahtui nakuna tyynyn päällä sisätiloissa. Mutta alku sekin!


Huomenna ja parina seuraavana maanantaina äitini vie Mörön pentukurssille, kun huomenna olen itse töissä ja pari seuraavaa kertaa reissussa. Vähän jänskättää miten niillä menee, kun äiti ei ole koskaan ollut edes kurssilla katsomassa. Mutta kai se on hyvä että Mörkö oppii muidenkin kanssa työskentelemään ja luottamaan. Ja apua, olen loman jälkeen Saksassa 10 päivää, toivottavasti Mörkö ei liikaa masennu :( Dooris on tottunut siihen että olen joskus reissussa, mutta Mörkö on ollut vaan pari päivää erossa minusta.

Jajaja pitäisi saada aikaiseksi soittaa lekurille, Dooriksen silmää käytäisiin näyttämässä ja Mörön liikahampaita.



Lopuksi vitsikäs kuva!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti