keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Koirillakin kevättä rinnassa!


 Kevätsää lämmittää! Keväisin jaksaa aina paremmin lähteä lenkille ja muutenkin ulos koirien kanssa, ja ilmankin, kun on kaunis ja lämmin ilma. Tuntuu ettei kaunista päivää pidä tuhlata sisällä loikoiluun, vaikka kyllä mieli tekisi. 

Vappuna oli jo mukavan keväinen ilma, käytiin silloin Mörön ja Dooriksen, sekä ystäväni ja koiransa Alwan kanssa Hämeenlinnan vappuhulinoissa. Pyörimme jonkin sortin markkinoilla, ja alussa teki mieli kuristaa Mörkö. No ei ihan, mutta melkein. Oli sellaista huutoa ja sekoilua! Mörkö kuitenkin rauhoittui kun oltiin vähän aikaa oltu, enkä siis joutunut kuristamaan sitä. Toisin sanoen ihan mukava reissu, ja puudelithan olivat jo konkareita :)



Mörölle olen pukenut hieman viileämmillä, esim tuulisilla säillä vielä vauvan bodyn, mutta aika harvoin se sitä enää tarvitsee. Saa mennä ihan nakuna! Möröllä on myös toinen body, josta ei nyt taida olla kuvaa. Anteeksi kuvan harmaa tausta...


Tänään kävimme lenkillä, ja sieltä otn muutaman kuvan. Kotimme lähellä on pieni lehto/lehtimetsä jossa menee hiekkatie. Siellä on todella mukava lenkkeillä! Alla olevassa kuvassa Dooris poseeraa hyvin suloisesti, mutta Mörkö häärää jotain :D Tämä kuva tosin on ainoa melkein fiksu, joten saa kelvata. Ja oikeastaan se on ihan kiva kuva.


Lenkin jälkeen menimme pihalle koiren kanssa. Siellä sitten kirmailivat ja palloilivat. Dooris todellakin rakastaa jalkapalloa! :) Mörkökin välillä innostuu siitä, mutta tykkää enimmäkseen vain juoksennella pihalla. Tänään Mörkö löysi pihasta pienen luun, minkähän lie eläinraukan.



Möröllä on ollut ongelmana turha, kovaääninen räksyttäminen. Nyt siihenkin on löydetty hoitokeino: vesi.
Aluksi kokeilimme sisätiloissa suihkepulloa, ja sen jälkeen ulkona vesipyssyä. Doorikseen vesi ei tehoa, mutta Dooris tulee hyvin namin perässä, Mörölle taas namit jäävät kakkoseksi jos räksyttämään pääsee.

Ensi viikolla on pentuagilityn ensimmäinen kerta, ja lievästi sanottuna jännittää. Siitä postausta myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti