maanantai 13. toukokuuta 2013

Rallya ja juoksuja

Olemme harrastaneet Dooriksen kanssa rally-tokoa, kisaamme tällä hetkellä avossa. Syksyllä harjoiteltiin ryhmässä, sitten pidettiin pieni tauko, ja nyt jatkamme taas ryhmässä. Sunnuntaina alkoi siis koko kesän kestävä ryhmä, avo-voi tasoisille koirille. Rally-toko on se Dooriksen laji, ja Dooris on tosi taitava ja tykkää rallaamisesta. Mutta itellä on ongelmana jännitys; heti kun noustiin avoon ja hihna lähti, aloin jännittämään ja Doorishan on sen huomannu, joten kisasuoristukset ovat menneet vähän vähemmän täydellisesti :D Mutta tosiaan kesä reenataan ryhmässä ja ehkä käydään kisoissa. Nyt kun Mörkö on meillä, Dooriksella on oma yksityinen aika minun kanssa jäänyt vähän vähemmälle. Rally reenit on siis mukavaa aktivointia Doorikselle ihan senkin takia, että saa tehdä vaan minun kanssa :)

Möröllä alkoi 10.5. juoksut, jee! Mietittiin alkaako ne juoksut ollenkaan, kun siskollaan oli jo paljon aiemmin alkanut. Mutta kyllä ne sieltä tuli! Mörköähän on tarkoitus käyttää mahdollisesti jalostukseen, eli juoksut olis aika tärkee juttu :D Mörön korvakaan ei enää (ainakaan tällä hetkellä) ole niin pahasti lupassa, kun ajeltiin korvakarvat ja käytiin kasvattajalla teippailemassa.

Meillä ei ole koskaan kissaa ollut, ja Dooriksen kanssa kissaa ei olisi voinut ottaakaan. Mutta olen alkanut miettimään, että ehkä joskus Mörölle voisi ottaa kissan kaveriksi, jos kaksin ollaan ja on muutenkin hyvä tilanne. Mörön kasvattajalla on paljon kissoja, ja niistähän Mörkö tykkää. Meidän marsuistakin Mörkö tykkää, eli tulee toimeen elukoiden kanssa. Dooris taas haluaisi syödä marsut :D
Kysymys lukijoille, joilla on sekä kissoja ja koiria; eli miten on yhteiselo sujunut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti