torstai 8. elokuuta 2013

Tulevaisuuteni My future Meine Zukunft Min framtid

Pohdin tulevaisuutta. Paljon. Koko ajan. Osaan elää hetkessäkin, mutta menee vähän liikaakin tulevaisuuden miettimiseen. Toisaalta, tulevaisuutta on mukava miettiä ja suunnitella.
Mitä siis odotan ja toivon tulevaisuudelta?
Haaveammattini on aina ollut eläinlääkäri. Jo ala-asteella, ehkä jo ennen sitä, olen tiennyt että haluan eläinlääkäriksi. Välillä on muita ammatteja käynyt mielessä, mutta ne ovat unohtuneet nopeasti. Suurin tavoitteenia ja haaveeni taitaa tällä hetkellä olla eläinlääkikseen pääsy.


Toinen lähitulevaisuudelta odottamani asia on ensimmäiseen uuteen kotiin muutto, itsenäinen elämä. Mietin usein, mihin muutan, mistä saan töitä, miten sisustan jnejne. Ainakin aluksi kotini taitaa olla melkoinen sekametelisoppa, mutta ajan kuluessa saan varmaan kotinikin järjestykseen. Suunnitelmana on myös pitää oma koti siistinä, mikä ei ole vielä omassa huoneessa onnistunut... Kun saan ammatin ja menen kunnolla työelämään, hankin unelmatalon/kodin. Tai niin ainakin toivon nyt. Ei ihan keskeltä kaupunkia, muttei liian landeltakaan. Jostain sopivan täydellisestä paikasta. Kodissani pyörii sopiva määrä koiria ja muita eläimiä, sekä mieheni (jota ei ainakaan vielä ole löytynyt)  Ja joskus mahdollisesti lapsi. Ja autotallissa on tietysti hienohieno auto!















Haaveenani on päästä matkustamaan paljon. Aivan kaikkialle! Pitempiä ja lyhempiä reissuja, lämpimässä ja kylmässä, savannilla ja kaupungissa... Joskus haluaisin myös asua pitempiä aikoja ulkomailla. Olisi ihanaa päästä näkemään eläimiä ulkomailla, ja täällä kotosuomessakin. Voin kuvitella, kuinka Afrikan savannilla leijona tarkkailee minua, Suomen yössä kuulen pöllöjen huhuilun teltassani, eläintarhassa juttelen apinoille... Olen haaveillut myös pääseväni itse hoitamaan ja viettämään aikaa eläimien kanssa. Ehkä se onnistuu, jos ja kun olen eläinlääkäri.







Saa nähdä mitä elämä tuo tullessaan... En varmaan muistanut tai tajunnut kertoa kaikkia tulevaisuuden ajatuksiani/haaveitani, mutta tässä suurimmat jotka mieleeni tulivat. Ja haaveita ja suunnitelmia tulee varmasti lisää!




                                                  EXCELLENT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti