lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ostoksilla

Eilen oli palkkapäivä, ja tänään törsättiin! 





Aluksi ajattelin ostaa Doorikselle jotain perus light ruokaa, mutta Mustin&Mirrin myyjän kanssa keksittiinkin että ostan senioria. Doorishan on jo yli kahdeksan vuotta vanha, ja senioriruoka on kevyempää kuin normaali ruoka. Fiksuna en sitten ostanut Mörölle omaa ruokaa, vaikka on ruoka ihan lopussa. Tuskin Mörkö kuolee jos pari kertaa syö senioria ennen kuin ehdin ostaa sille omaa ruokaa.





Ostin gerbsuille 20 kg purua. Hieman oli vaikeuksia saada tuotua puru ensin Terran kassalle ja siitä autoon. Juuri ja juuri selvisin, ja meinasin vielä unohtaa muut ostokset kassalle.
Huoooh.





Ostin Mörölle uuden hihnan ja pannan, ja Doorikselle uuden hihnan. Uutta pantaa Dooris ei tarvinnut, nykyinen Hurtan panta on ihan hyvä.





Ostin koirille vielä muutamat luut, ja Wubban! Ja Wubbahan oli menestys, heti alkoivat repiä ja riehua sen kanssa kun annoin sen koirille. Saa nähdä kauanko Wubba kestää ennen kuin hirmuliskot saavat sen tuhottua!




Tänään kävin myös ilmaistapahtuma Ämyrockissa, joka järjestettiin Hämeenlinnassa. Rekku Rescuella oli siellä oma koju, jossa mm. lakattiin kynsiä. Ihan hauska idea! Itse en osaa kynsiäni lakata, eli ihan kiva saada joskus hienot kynnet :D 
Tässä kynsien tekijän blogi, sinne tulee varmaan lähipäivinä kuvia Ämyrockissa lakatuista kynsistä. http://www.miraclesnails.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti