lauantai 6. heinäkuuta 2013

Pieniäkesäretkiäkoirankanssa PART 1

Mitenköhän aloittaisin tämän postauksen, en keksi fiksua lausetta :D no, kävin tänään Mörön kanssa Iittalassa. Jonkun aikaa sitten keksin, että voisin lähteä koiran kanssa junalla käymään jossain, parin pysäkin päässä. Aamulla oli vaikea valita kumpi koira pääsee mukaan, mutta tänään pääsi Mörkö. Ensi viikolla voisin käydä jossain sitten Dooriksen kanssa.

Mutta tosiaan tänään Iittalassa Mörön kanssa. 






























































 Ensimmäisenä kävelimme luultavasti Iittalan keskustaan, ja ajattelin että tässäkö se nyt oli? Pari tuntiako hengataan ässän pihassa tai juna-asemalla? Käveltiin Mörön kanssa eteenpäin ja sitten vasta löydettiin tuo mukava paikka, jossa oli pikkuputiikkeja ja näyttelyitä. Jätski oli hyvää, ja pihapiiri mukava, näyttelyitä ja putiikkeja oli vanhoissa taloissa rakennuksissa.  
Kivoin paikka oli kuitenkin koiraystävällinen keramiikkapaja Anubis. 
Liikeen edessä oli koirille vesikuppi ja koiraparkki, johon koiran olisi voinut jättää. En olisi halunnut jättää Mörköä ulos odottamaan, vaikka keramiikkapaja houkuttelikin minua. Sopivasti liikkeen omistaja tuli ulos luoksemme, ja sanoi että koiran voi ottaa sisällekin mukaan. Pajassa oli kaikenlaisia keramiikkaesineitä, hienoja ja hauskoja. Juttelin omistajan kanssa, ja ihmetteli kovasti sekä Mörön ulkonäköä että nimeä. Mörkö uskaltautui tekemään vähän tuttavuuttakin uuden ihmisen kanssa, vaikka selvästikin jännitti. Lopulta raaskin ostaa itselleni pienen magneetin, ihan vaan senkin takia kun oli niin mukava paikka ja mukava omistaja :) 










Mukavan reissun jälkeen Mörkö oli tehokkaasti väsytetty, sai Dooriskin olla rauhassa kun kotona Mörkö juoksi heti sohvalle nukkumaan :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti