keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Uudet tuulet

Alun perin tämä blogi oli vain elukoille, mutta tästä eteenpäin aion pitää tätä myös "omana" bloginani. Itselläni oli oma blogi, mutta ei sillä ollut lukijoita, ja mitä turhia pitämään kahta blogia? Päivittelin ätä blogia useammin kuin omaani, joten se blogi jäi vähemmälle. Elämäni pyörii aika lailla koirien ympärillä, eikä viitsi tehdä kahteen blogiin samoja postauksia. Joiltain kahden blogin pyörittely onnistuu, mutta ei minulta :D 

Kirjoitan syksyllä biologian ja lyhyen saksan. Olen koko lukion ajan vain löysäillyt ja suunnilleen kahlannut koeviikkojen läpi, joten nyt ajattelin panostaa kirjoituksiin! Tein itselleni lukusuunnitelman, jota en tietenkään ole noudattanut. Olen kyllä aloittanut opiskelun, mutta melko hitaalla tahdilla. No, nyt pitääkin lomailla eikä opiskella!

Lainasin eilen kirjastosta  Troija-elokuvan. Kertoi siis Troijasta, Akhilleuksesta ym. antiikkisesta. Tykkäsin elokuvasta, ja innostuin tutkimaan asiaa tarkemmin. Elokuva kertoi siis Homeroksen Iliaan tarinasta, jossa kreikkalaiset aikovat vallata Troijan Akhilleuksen avulla. Innostuin enemmänkin antiikin Kreikasta, ja kävin tänään kirjastossa lainaamassa muutaman kirjan aiheesta, mukaan lähti pari antiikin Roomaakin käsittelevää opusta. Mutta jotenkin se Kreikka on enemmän mun juttu. Aikoinaan ihastuin Aleksanteri Suurestakin tehtyyn elokuvaan, ja aloin ahmia tietoa Aleksanteri Suuresta(joka on siis ihan oikea historian hahmo). Antiikin aika kiinnostaa, sen takia sainkin historian ensimmäisestä kurssista hyvän arvosanan. Kurssi käsitteli siis mm. antiikin aikaa. Välillä haluaisin elää antiikin Kreikassa, kokea itse millaista elämä on silloin ollut, ja tietää mitä siihen aikaan eläneet ihmiset ovat miettineet ja tunteneet. Millaista on ollut olla kreikkalainen äiti, tai suuri sotasankari, tai sotasankarin rakastajatar?
Elokuvista vielä sen verran, että historian ja jännittävän tarinan lisäksi näyttelijöitä on ihan mukava katsella...








Leffoista puheenollen, innostuin tänään tilaamaan cdon.comista muutaman leffan. Tilasin Troijan, Hobitin, Mulanin, P.S. Rakastan sinua, ja... Ai niin, tilaukseen lähti myös Greyn anatomian 8 kausi! Miten siis ehtisin opiskella, kun täytyy tuijotella anatomiaa ja leffoja? Lomani alettua heinäkuussa, aloin myös katsomaan Supernaturalia. Kohta on ensimmäinen kausi katsottu, ja olisi vielä kuusi kautta jäljellä. Olen toivoton!

Sitten muihin aiheisiin. Kävin tänää kaupungilla, eli Hämeenlinnassa, ja tuntui etten mitään ostanut mutta silti meni hirrrrveeessti rahaa. Alkuperäine tarkotoitus oli mennä ostamaan häälahjaa, eli 50€ lahjakorttia ravintolaan. Seuraavaksi välttämätön eläinkaupassa käynti; mukaan tarttui ylihintaisia herkkuja gerbiileille. Sitten hämärää pyörintää vaatekaupoissa, mukaan tarttui parit alkkarit, shortsit, kaksi kesämekkoa, Kappahlin clubikortti, sekä hame ja paita ristiäisiin. 
Näihin shortseihin ihastun! H&M

Tämä paita (Kappahl) ja musta hame ristiäisiin. 

Innostuin tänään kokkailemaan. Pitäisi kokkailla vähän enemmänkin, että omassa kodissa sitten osaa :D Tein jauhelihapihvejä ja paistoin kaveriksi ranskalaisia. Jälkkäriksi tein jotain hämäriä mansikkahyytelöjuttuja, ihan hyvää oli! Katoin pöydän ja tiskasin. Vapaaehtoisti tiskaaminenkin on melko harvinaista, joten olen ylpeä itsestäni. 




Isäni toi minulle tuollaisen vekottimen Skodaan. Siitä on kai jotain hyötyä onnettomuustilanteessa, täytyy tutustua tarkemmin!




                                           Tässä kaikki tällä kertaa!






3 kommenttia:

  1. epäilläänkö sun ajotaitoja ku tollasen osti:DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mahdollisesti :DD mut nyt mun tekis koko ajan mieli hakata autosta ikkunat rikki tolla!

      Poista